Maar… wie is dit dan?

Vandaag was het een weer een bijzondere dag.

Een dag anders dan andere dagen! Wij hebben namelijk een ontzettend knap paard erbij. Ons schimperium is uitgebreid met wederom een Lusitano. Vandaag helemaal goed gekeurd en opgehaald. Maar…weer een paard erbij? Dat stond niet op de planning? Of toch wel…

Eigenlijk is dat allemaal heel snel gegaan. Ik was laatst in gesprek met Bas over een verkoop paard voor erbij. Om zelf een keer dat traject te kunnen meemaken. Dat wilde ik dan graag met Bas en Amber samen doen, een extra puntje erbij voor de samenwerking zeg maar.

Toen, per toeval had Bas gereageerd op een foto die de vorige eigenaar van dit paard geplaatst had. Iets in de trant van gaaf paard. Ik had daarop gereageerd met ja én ook nog te koop! (Ik kende deze persoon ook namelijk) Als geintje in eerste instantie. Maar geintje werd ineens een hele serieuze zaak toen wij een week (?) later dit paard stonden te bekijken. Wij waren allemaal erg te spreken over dit paard. Bas had gereden en Amber en ik stonden naast de bak.

Op de terug weg hadden we elkaar nog gebeld erover. Dit was toch wel een mooie kans. Daar waren wij het allemaal over eens.

Zodoende begon de onderhandeling en hadden wij het paard laten keuren. Nu dus goed gekeurd en aangekocht door ons bedrijf.

Met dit knappe paard gaat een bijzonder project starten. Een nog mooiere samenwerking met Bas de Recht en Amber Koppen. Deze topper gaan wij klaarstomen voor het hogere werk en shinen in de ring. Op naar de top met een Lusitano!

21272417_10208194724024713_9150656252745406146_n.jpg

Zie hier de knappe man met zijn informatie:

Naam: Emblematico Carvalh

Ras: Lusitano

Hoogte: 1.68

Geslacht: Ruin

Niveau: Momenteel officieel op Z2 én nog veel meer potentie.