Vroege Spaanse vogel ~ Cartujano

We mochten wederom vroeg uit de veren voor onze wedstrijd vandaag.

Eigenlijk hadden we niet veel bijzonders. Ik had het doel om rustig de proeven te rijden. 

De eerste jury vond dat hij meer gedragen moest maar vond ons wel een leuke combinatie. De tweede jury was wat strenger en vond dat ik braaf gereden had. Dat hij actiever mocht en moest werken aan rechte AC lijnen te rijden. 

Ik moet zeggen dat ik daar zelf wel een beetje om moest lachen. Mijn ogen zijn namelijk nog steeds niet helemaal 100%. Als ik binnenkom dan zie ik dus de C ook echt niet. Het is altijd een soort van gok wanneer af te wenden en vervolgens gas geven tot we er zijn. Daarbij is Cartu heel lastig om echt recht te houden. Hij kan op een hele sneaky manier toch nog even als een soort van slang zich in allerlei bochten werken als je maar 1 tel niet op let. 

We hadden 189 en 178 gereden vandaag.

Cartu ~ M1 +6