Speedy gonzales; Terug van weg geweest.

Vandaag hadden Cartujano en ik weer wedstrijd. Gezellig met de meiden, gezien Fabienne ook mocht met de haflinger van haar mama. Jukje ging als mega groom ons allebei helpen.

Cartujano was aan tijdens het inrijden en ik voelde ergens de bui al hangen. Speedy gonzales was terug van weg geweest… en inderdaad tijdens de eerste proef in het galop gedeelte ging er gas op de Spaanse lolly. Maar dat niet alleen. Hij was tijdens de proef of té voorwaarts, of juist tegen mijn been. In de tweede proef was hij was minder enthousiast en stortte een beetje in.

Overal hadden we geen nette proeven neergezet en hadden wij ook zero nette afwerking.

Ten minste,

Voor mijn gevoel 

Toen ik namelijk de protocollen kreeg met 177,5 & 180.5 viel mij dat nog alles mee.

Met onder het eerste protocol ook nog leuk commentaar in de trant van jolig paard, leuke combinatie. Later sprak ik deze jury nog en die kon er wel om lachen.

~ L2 +7