Digital PSG debuut?!

Digital had zijn officiële Prix St George debuut met Bas de Recht in Exloo.

Sinds eind mei staan Dolár en Digital bij Bas de Recht (en Amber Koppen), Grand prix ruiter en bekend van het NCSAH. Digital ging de afgelopen tijd met gigantische reuzen sprongen vooruit. Bas gaf aan dat Digital er klaar voor zou zijn indien wij wilde dat hij op wedstrijd werd uitgebracht. Ik dacht alleen maar doen! Is toch goed voor de ervaring. Of je die proef nou uitrijd of niet.

Zodoende was ik met de vrachtwagen naar Ter Apel gereden om Digital naar Exloo te brengen. Keurig op tijd reden wij weg van stal. Helaas had ik niet het juiste adres… het adres wat ik gevonden had klopte niet met het adres waar de wedstrijd was. Kwam ik dus bij een koeienbedrijf uit!

Maarrr…. Ik was nog wel op tijd! Digital opgezadeld en Bas erop. In het begin had hij flink wat spanning, maar uiteindelijk konden zij de rust terug vinden en hadden zij samen een nette proef neergezet. Bas ging voor rust en ontspanning en dat was gelukt. Bij de ene jury hadden zij 241 gereden en bij de andere 221, een flink verschil dus! Uiteindelijk was de totaal score 60,86 %. Dat betekend winst!

FullSizeRender.jpgBeide juryleden vonden het een leuke combinatie maar nog wat groen, dat klopt!

Digital is nu écht PSG geklasseerd!

Super bedankt Bas

IMG_0233.jpg