Wedstrijd in Lisserbroek

Sinds juli staan Cartujano en ik op een andere stal. Helaas iets verder van huis maar wel een hele fijne locatie. Ik merkte dat Cartujano het werk niet echt trok in de bak van de vorige stal. Sinds wij verhuist zijn gaan we weer verder waar wij in de training waren.

IMG_9998.JPG

Zo hadden wij vandaag wedstrijd in Lisserbroek bij de Dijckhoeve.

Super mooie locatie. Echter was Cartujano hier nog nooit echt fijn/braaf geweest. Maarja, in principe moet je je paard overal kunnen rijden. Dus zodoende ingeschreven. Bij aankomst was hij zoals altijd wel rustig, maar vandaag wel heel rustig.

Toen ik ging inrijden eigenlijk iets te rustig. Zo rustig dat ik dacht van: is hij ziek?? Eenmaal in de proef was hij ook erg rustig. Té rustig.. Moest toch flink eraan zitten om hem niet naar telkens naar stap terug te vallen. De eerste proef ging opzich redelijk. De tweede proef was hij echt een soort van op? Terwijl ik echt niet wild had gedaan met inrijden.

IMG_0013.JPG

De eerste proef hadden wij 181 gereden. Met goed commentaar waar wij weer verder mee kunnen. Zoals de middendraf van begin tot eind rijden ipv halverwege stoppen.

Onderaan had je jury er ook nog bijgeschreven: Mooie combi, in het geheel iets vloeiender, en gelijkmatiger de proef rijden.Werk aan recht maken, succes!

De tweede jury had 173 gegeven. Veel mindere punten en met name dat onze verruimingen niet goed genoeg waren. Geen verdere commentaar eronder geschreven.

Hierna was Fabienne aan de beurt en kon ik niet bij mijn prijs uitreiking zijn. Bleken wij in de eerste proef een 3e plaats te hebben behaalt van de 13(?) deelnemers. Dus een wit lintje en een prijsje uitkiezen. Later had ik de uitslagen nog opgezocht. Bleek dat bij de eerste jury er überhaupt maar 3 winst hadden en in de tweede proef 4 winst hadden.

Nu is de vraag.. waren het strenge juryleden of hadden de combinaties een mindere dag?

~ L2 +6

IMG_0265.JPG