Wat doe je als ?

Wat doe je als je een super vervelende dag heb, maar je heb een wedstrijd gepland staan?

Natuurlijk heeft iedereen wel eens een vervelende dag, shit happends niet? Helaas bestaan mijn vervelende dagen uit half overgevend boven de wc hangen en zweten alsof je de marathon gelopen heb.

Maar ik dat eindelijk, eindelijk een fatsoenlijke tijd om te starten. 16:00 mochten wij. (Cartujano en ik) Juke had ook wedstrijd en ik had even gekeken. Toen ging alles nog best oké. (Tijd ongeveer 13:00) Maar toen ik aankwam op stal werd ik echt niet lekker. Maar dan ga je gewoon door, Cartujano gaat tenslotte niet zichzelf wassen. Én hij was vies, of eigenlijk VIES.

No stress, ademhalen, overleven. Cartujano de wagen in en gaan. Ondertussen al 3 keer gebeld waar ik bleef. Ik was op tijd overigens.

Inrijden ging goed, voelde weer beter. Konden gewoon over het terrein zonder bepaalde spasmes. Wij mochten na een meervoudig Z amazone. Kan der niks aan doen, maar heb altijd het gevoel dat dat toch iets doet?

Ook vandaag had ik besloten om door de zitten. De proef ging echt best goed. Met in mijn achterhoofd het te diep van vorig weekend vandaag flink eraan gereden. Als in geen gelul gaan met die banaan en zitten blijven. Onze middengangen waren weer niet heel goed volgens de jury. Ons wijken wel weer de bekende 7 en 6.5. Ook weer een 8 voor het hals strekken! Bij deze proef hadden wij 183.5 punten.

Bij de tweede proef had ik het gevoel dat het echt veel beter ging. Maar het leek alsof wij bij een 6jes cultuur beland waren. Er staan serieus 7x een ander cijfer dan een 6. Dus 23x een 6. Dat geeft hoop… een 175 kwam daaruit rollen.

Maarrrr vandaag dus 1 winst erbij gereden. Vergeleken met vorige week echt een stuk beter gereden en een veel fijner gevoel. Dat vind ik misschien nog wel het aller belangrijkst. Op naar de volgende keer!

~L2 + 5