In de prijzen ?!

Vanmorgen hadden Cartujano en ik wedstrijd bij Mariënweide! Wij mochten aan de “start” verschijnen om 11:23 en 11:38.

Cartu had een mooi kunstwerk van zichzelf gemaakt, dus die moest helemaal onder de douche. Maar man man wat duurde het lang voordat hij droog was… Ik was best goed op tijd voor een keer en zat er ruim van te voren op. (Dat is ook wel eens anders geweest)

Toen ik net begon met inrijden was hij best wel druk. Er was vandaag ook een spring wedstrijd. Dat grenst aan het einde van de bak waar je mag inrijden. De eerste paar keer dat er in volle galop iemand aankwam had hij voor mijn gevoel een beetje zoiets van “oh crap!” Maar uiteindelijk ging hij daar ook best rustig langs.

Toen ik tussendoor aan het stappen was gezien el spaniol de meeste energie kwijt was kreeg ik zelf ook een ontzettende dip. Out of the blue, echt bizar.

Maargoed… Ik was de eerste in de L2 Proef 1; Paar keer goed aan het been gezet. Verder vooral tempo controle. Mijn voltes 12-15M waren te groot. Daar tegenover stond weer een 8 met halstrekken. Ook meteen het hoogste cijfer op het protocol. Jury had erbij gezet soms te veel terug. Daar kon ik mij wel in vinden. Soms is het erg moeilijk om het juiste tempo te vinden bij hem. Of hij gaat te snel, of hij gaat ineens als een slak. Verder stond er onder het protocol ; Leuke combinatie en fijne proef, succes!

In de tweede proef had ik een beetje het gevoel alsof het muntje op was. Over deze hele proef had ik zelf een minder goed gevoel. Hij was voor mij te traag en soms niet aan mijn been. Op dit protocol is niet heel veel geschreven. Kleine dingen als bij de middendraf: mag meer. Onderop stond er nog bij: mooi actief, let op halslengte en fijne proef.

Uiteindelijk hadden wij 189 in de eerste proef en 194,5 (!) in de tweede proef + een 2e plaats.

Super trots natuurlijk, mijn eigen doel was al geslaagd en dan ook nog mooie punten. Echt heel fijn, ook nog bijna 3. Maar hé, we moeten iets te wensen over houden.

~ L2 + 418920215_10207576620812519_8245578907616328332_n.jpg