Alleen op wedstrijd ?

Vandaag ging ik alleen op wedstrijd… wat ik ervan vond? Ik vond het drie keer niks.

Ondanks dat ik zondag ook op wedstrijd was gegaan was Cartujano alweer goed vies. Gelukkig hoefde ik vandaag niet vroeg te starten, rond 16:30. Alleen moest ik vandaag wel alleen op wedstrijd.

Op stal had ik iemand lief aangekeken om mijn haar te doen. Gezien dat altijd ook een groot probleem is om dat te temmen. Lang en dik werkt niet samen om een fatsoenlijke knot te krijgen. Mocht iemand daar nog dé tip voor hebben hoor ik die graag. Op een dag ga ik mijzelf nog kaalscheren.

Gezien ik zelf moest gaan had ik zelfs de tom tom aangezet om zeker te weten dat ik de goede afslag zou nemen.

Hester reed ook wedstrijd maar moest vlak voor mij. Zij kon mij misschien wel voorlezen maar het was erg krap. Uiteindelijk was de indeling ook nog anders.

Cartujano was erg rustig in de wagen en met opzadelen. Met inrijden was hij heel fijn. Niet extreem veel kijken en schrikken. Goed aan de hulpen. Het was wederom goed warm. Warm als in: help ik krijg mijn jasje niet meer uit zometeen.

Uiteindelijk had ik een andere lezer, de eigenaar van het paard waar Hester mee startte.

In de eerste proef liep hij goed, het voelde een stuk beter dan zondag. De tweede proef was hij in een van de hoeken erg geschrokken waardoor hij er een keer hard ervandoor ging. Wel op de plek waar ik naar galop moest in de proef. Alleen voor de volte bij de E had ik wel even mijn handen vol. Daarna was die hoek de rest van de proef niet echt te rijden.

Al met al mijn doel was:  er beter aan kunnen rijden in de proef. Dat was zeker gelukt.

Na de proefjes heb ik ook nog ontspannen over het terrein kunnen lopen onder het zadel. Wetende hoe Cartujano vroeger was, was ook dit een overwinning!

De punten van vandaag waren 180 en 172,5.

Dat betekend dat wij weer een puntje erbij hebben!

Gelukkig reed ik op de terug weg verkeerd… Zoals ik al zei. Drie. keer. niks.

~ L2 + 2