Terug naar het oosten?

Vandaag heb ik samen met mijn moeder de paarden terug gebracht naar het oosten. Vanaf eind augustus tot vandaag stonden wij in Starnmeer. Helaas kwam ik erachter dat de stal niks voor mij was. De manier van rijden werd voor mij en de paarden te grof en met Dolár ging het helaas wat minder. Na een goed gesprek te hebben gehad met Hester en met mijn ouders, hebben wij besloten verder te gaan met trainen in Drenthe. In de tussentijd heb ik kracht op kunnen doen door weer bij mijn ouders te wonen. Nu ga ik weer verder op zoek naar een eigen plekje in Drenthe voordat wij in Noord-holland verder gaan met onze plannen.

De paarden waren blij toen ze weer op stal stonden. Het was best een pittig stuk, tot twee keer toe naar Drenthe rijden hakt er wel even in. Maar puur adrenaline hielp mij er wel door heen. De paarden moesten terug, het kon echt niet anders meer.

Uiteindelijk waren wij om 3;45 thuis weer aangekomen… Je kan begrijpen dat zowel mijn moeder en ik ons bed hadden omhelst daarna.