Als de rollen omgedraaid zijn

Vandaag waren de rollen omgedraaid. Ik was namelijk groom bij de wedstrijd van Juke. Het was even spannend in de ochtend of het paard waarmee Juke op wedstrijd zou gaan zich liet vangen. Triumph heeft nog wel eens van die dagen dat hij gras aantrekkelijker vind dat het werk…

Ik kreeg in de ochtend een berichtje dat hij zich had laten vangen en wij ons dus konden gaan klaar maken voor de wedstrijd. Juke rijd in de B met Triumph en moet nog maar 2 punten voordat ze L mag gaan starten. Dat moest zeker lukken. Na Try in de knotten gezet te hebben en de wagen op de juiste plek stond bedacht Try zich ineens. Hmmm? Zal ik wel of zal ik niet… Toen had ik het touwtje even overgenomen en stond hij er gelukkig vrij snel op.

Eenmaal aangekomen hadden wij nog genoeg tijd om even wat te eten. Op de terug naar de wagen kwam iemand van de organisatie naar ons toe gelopen. ‘Je paard is de wagen aan het slopen! Dusdanig dat de andere wedstrijd mensen er last van kunnen hebben.’ oh oh oh… Eenmaal de wagen in zicht zagen wij het probleem, Triumph was not very amused.

Snel uitgeladen ben zodra hij weer één was met het gras was alle drukte verdwenen.

Juke had uiteindelijk 2 super nette proeven gereden met 188,5 en 181,5. Juke mag dus ook door naar de L. Super knap!

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s