De grote verhuizing

Vandaag zijn Cartujano, Beer en ik verhuist naar onze nieuwe stek in Drenthe. Dat betekend ook meteen dat ik uit huis ben gegaan, wat dubbel gek is en wel even wennen zal zijn.

Nadat ik alles drie keer gecheckt had  waren wij met drie auto’s vol spullen gaan rijden naar Drenthe. Ik was met de paardenwagen als eerst vertrokken en kwam dan ook als eerst aan bij stal waar Cartujano zal gaan staan. Digital stond daar al. De stal waar wij nu staan is de stal van mijn instructrice Hester Bischot. Bruno komt hier zo goed als iedere maand een   week hier op stal. Dat is super handig gezien ik in eerste instantie bij Bruno les heb.

Onderweg had ik niet echt bepaald mooi weer, waar bij ons de zon scheen, regende het bizar had richting Drenthe. Daarbij stond er ook een pittige wind, wat het bij elkaar niet heel prettig maakte. Mijn ouders daarentegen hadden nergens last van gehad. Die reden er blijkbaar achteraan. Cartujano had er ook geen last van, die was zoals altijd in gevecht met zijn hooinet.

Bij aankomst had ik Cartujano in zijn nieuwe stal gezet. Daarna waren mijn moeder en ik doorgereden naar mijn appartement. Mijn vader had vertraging,  iets met de navigatie in de auto niet kunnen vinden…

Na alle spullen naar binnen te hebben getild en Beer even uitgelaten te hebben zijn wij in het dorpje gaan eten. Daarna waren mijn ouders in 1 auto terug gereden richting Haarlem.

De meeste spullen had ik vandaag al opgeborgen/uitgepakt. De rest komt morgen wel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s