Extra keer in de B

Ondanks dat ik mijn punten voor de L al had gehaald, had ik vandaag nog een wedstrijd in de B. Gezien extra ervaring nooit kwaad kan ben ik dan ook gewoon gegaan. Ik wilde iets uitdagender eraan rijden maar het weer werkte niet echt mee met onze poging tot meer rust erin te houden. Tijdens mijn proef begon het ook redelijk hard te regenen, wat ook niet heel fijn was. Mijn papa was komen kijken zei nog dat als het ging onweren ik af kon stappen. Gelukkig bleef het bij een bui en konden wij de proeven uitrijden.

Cartujano was tijdens de proef niet heel fijn. Ondanks dat hadden wij 181,5 en 18,5 gereden.

Dat betekend toch nog een puntje erbij.

 

~ B+12

Voorlopig gaan Cartujano en ik even niet starten gezien er een verhuizing in de planning staat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s