Laatste punten in de B

img_7403Vandaag stond er weer een avond wedstrijd op de planning bij Mariënweide. Cartujano en ik mochten om 19:20 en 19:35. We moesten het deze keer zonder groom Juke doen. Dat betekende zelf Cartujano zijn lange manen invlechten. Dat was nog niet zo 1, 2, 3 gedaan… Dat was best lastig met zulk lang haar! Na 5 pogingen had ik iemand anders maar gevraagd of zij hem kon invlechten dan zou ik haar paard zijn manen en staart doen.

Voor het voorlezen had ik geregeld met iemand. Ik zou haar voorlezen en zij zou mij voorlezen. Dat was dus ook geregeld.

IMG_7405.jpgAlle spullen op tijd in de wagen gestopt, maar die klep gaat zo zwaar… Van de week ben ik naar de garage gegaan, bleek dat de veren stuk zijn. Geen wonder dus dat die klep zo zwaar is. Gelukkig kreeg ik wat hulp met het openen en dichtdoen.

Tijdens het trainingsweekend had ik van Bruno meegekregen dat ik nog meer aan de ontspanning moest werken. Lager tempo en nek lager. Thuis hadden wij dit al geoefend en Cartujano pakte het super op. Op wedstrijd is dat natuurlijk iets uitdagender. Desalniettemin kregen we de rust er wel redelijk in.

Ik was de eerste in de B. Cartujano was nog niet helemaal op zijn gemak in de bak. We moesten meteen beginnen bij het binnenkomen. Tijdens de proef viel hij uit galop en moest zijn neus er meer uit. Dat tweede stond ook als commentaar op het protocol. De tweede proef hadden wij iets meer gas erop. Het verruimen ging vandaag niet zo goed als normaal. Hij moest meer verruimen maar door te veel been ging hij naar de galop. Dus toch nog te veel spanning.

Uiteindelijk hadden wij 184 & 184,5 gereden. Dat betekend 2 winst erbij én dat wij naar de L mogen!IMG_7385.jpg

~ B+11

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s