Licht in de duisternis!

Maannnnn wat vroeg! 8:45 ging de wekker.

Super misselijk..

Misschien toch nog afbellen? Gisteren ook grote twijfels of ik wel moest gaan. Groom Juke had meerdere keren gezegd dat ik toch moest gaan. Gezien ik weer in slaap was gevallen kwam ik pas om 9:15 eruit.. Voor de mensen die het nog niet wisten.. Nee nee nee, ik ben écht geen ochtend mens.

Vandaag mochten Cartujano en ik om 12:45 en 13:07 starten bij Naaldenhof. Gelukkig dichtbij maar gezien het verstappen weekend in Zandvoort namen wij maar wat meer tijd voor de reis.

Snel ging ik met de scooter Juke ophalen. Nou ja snel, de scooter ging misschien net aan 25km. Die stond (zoals altijd) al klaar. Eenmaal op stal aangekomen.. Kwam ik erachter dat ik mijn witte rijbroek vergeten ben! *zucht* Snel mama bellen en vragen of ze die wilde komen brengen. Gelukkig kwamen zij ook kijken, dus was het geen probleem.

Eenmaal op stal aangekomen zag ik het kunstwerk genaamd Cartujano in al zijn vieze glorie in de paddock staan…

Aangekomen op de wedstrijd locatie hadden we ruim de tijd. Gezien de warmte koos ik voor geen jasje. Mijn ouders arriveerde om 12:15. Snel de witte broek aan. Andere mensen die terug kwamen van de ring zeiden dat de bak nogal zwaar was. Hmm?

Ik besloot om niet al te lang in te rijden. Tijdens het inrijden was Cartujano gelukkig semi braaf. Alleen stap en een beetje draf. Man man wat een warmte..

De eerste proef gaat goed. Geen gekke dingen behalve de natte plek bij de A.  (Meneer heeft een hekel aan water. Handig als je schimmel bent) De tweede proef gaat minder. Hij springt overkruist aan, valt uit de galop en gaat er toch nog vandoor…

Op zijn minst één puntje zou wel kunnen denk ik nog. Gezien ik de laatste was, was de uitreiking al snel.

IMG_7037.jpg

Celine 215 en 208 werd er omgeroepen. Haha wat? Ja echt 215 en 208! Dat betekend 5 winst! 5!

Gelukkig ging Cartujano zo de wagen in. In shock maar wel lachend reden Juke en ik naar stal terug. 5 winst is wel echt veel. Terecht..? Gevoel zei anders, desalniettemin erg blij!

 

~ B+9

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s