Niet zo geslaagd…

Vandaag hadden Cartujano en ik weer een avond wedstrijd bij Mariënweide. De eerste proef was rond 19:22. Toen we aankwamen was het nog best mooi weer maar uiteindelijk werd het super mistig.

Er waren best flink wat starts vandaag. Onder andere twee hengsten die naar elkaar aan het schreeuwen waren. ‘I am the men, no I am! Cartujano reageerde daar nogal op. Hij werd er nogal vervelend van. Wat zich uitte in het bit vast pakken en rennen…

Tijdens de proef hadden wij veel spanning en pakte hij ook vaak het bit vast, wat voor flink wat “verzet” op mijn protocol zorgde met 4en.

Alsnog wel 176,5 en 173 gereden. Niet super slecht. Zonder verzet hadden we waarschijnlijk wel een winst puntje gereden. Zonde! Maar volgende keer beter.

Vandaag waren Fabienne en ik aan het carpoolen. Fabienne had haar proeven voor mij en had haar paard al op de wagen gezet. Hij kon zich niet inhouden en moest super nodig plassen. Wat normaal no problemo is. Alleen moest Cartujano daarna als eerste de wagen op en echt… No go… Man man wat was die wagen eng… Uiteindelijk extra hooi in de wagen en op de oploop plank moeten leggen voordat hij met vijf man extra erin ging.

Morgen maar even kijken of hij er weer normaal in gaat, zonder 5 man nodig te hebben. Gezien ik zondag ook wedstrijd, wel op een andere locatie. Deze keer bij een manege in de buurt. Hier hebben wij als combinatie wederom nog niet gereden. Op deze manege ben ik begonnen met rijden dus ken de omgeving en stal wel gelukkig. Ben heel benieuwd hoe de schimp het vind. Hoop dat de spanning minder is en hij niet weer gaat rennen. 🙂

~ B+4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s