Trainingsweekend

10/11/12 Juni 2016

Dit weekend waren wij op training in Dalen, Drenthe.

Op vrijdag begin van de middag reden Cartujano en ik naar Dalen. Eenmaal aangekomen moest ik zelf meteen door naar een afspraak bij Roelofsen, in Raalte. Dat is een bedrijf dat paardenwagens bouwt en verkoopt. Hier ga ik dan ook kijken naar paardenwagens. Allemaal verschillende types in opbouw. Heel mooi bedrijf met verschillende locaties. Het werd mij al snel duidelijk dat zij bij dit bedrijf hun werk erg serieus nemen. Dat je bij dit bedrijf met al je wensen terecht kan ook. Ik weet het nu wel, mijn nieuwe wagen voor de toekomst ga ik bij Roelofsen kopen.

Uiteindelijk kwam ik rond 17:00 aan op stal. Vandaag zou ik een paard van Hester uitproberen. Een lusitano hengst genaamd Digital. Eerst gaat Hester  er even op en daarna mocht ik. Bruno was ook aanwezig deze keer en gaf aanwijzingen tijdens het rijden. Al snel kwam ik erachter dat Digital een erg aangenaam paard was. Ondanks dat hij wat groot en lomp toont is hij echt heel fijn te rijden. Interessant! To be continued….

Met Cartujano had ik in het weekend gewerkt aan ontspanning, meer over de rug en meer controle over het hele rijden.

Moe maar voldaan reden wij op zondag terug met mijn vader.

IMG_7372.jpg

Digital

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s