Portugal

~ 19 – 20 januari 2016 ~

19 januari stond ik samen met mijn papa om 10:30 op Schiphol. Te vroeg als je het mij vraagt. Vanuit hier zijn wij naar Lissabon, Portugal gevlogen. Een vlucht van z’n 3 uur. Genoeg tijd dus om nog het een en ander te bespreken.

Misschien is het een goed idee om te vertellen wat wij nou precies gaan doen in Portugal. Gezien deze blog over het algemeen over paarden gaat is dat misschien al makkelijk te raden… Wij gaan hier paarden kijken en keuren.

In december ben ik in mijn eentje naar Portugal gegaan om naar de paarden van Alberto te kijken. Dat is ook waar wij paarden gaan keuren.

Stephanie, onze dierenarts vloog vanuit Eindhoven. Dat was makkelijker voor haar gezien ze uit Venlo komt.

Rond een uur of 16:00 waren wij aangekomen. Het is hier een stuk warmer als bij ons, maar helaas geen mooi weer, Wij hadden een andere vluchttijd als Stephanie dus daar moesten wij even op wachten

IMG_6395.JPG

Uiteindelijk kwam zij om 19:30 aan en werden wij door Bruno om 20:00 opgehaald om naar de stal te gaan.

Tot laat in de avond hebben wij de paarden bekeken. Veel te laat voor ons Nederlanders gingen wij avondeten met Bruno en Alberto. Wat erg lekker was. De paarden waar wij naar gekeken hebben waren goed gekeurd en de rest van de avond hebben we over van alles en nog wat gepraat.

 

De volgende dag hebben zij nog wat jongere dieren laten zien aan onze dierenarts. Daarna zijn wij nog het centrum in gegaan voordat wij weer terug vlogen naar Nederland.

IMG_5873.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s