Hoe zat het ook alweer met links en rechts?

Vandaag gingen Cartu en ik op wedstrijd samen met Manon en Maaike bij de Poelenburg in Schoorl. 

Cartu vond de beide buitenbanen nog wat spannend. Met name het spring materiaal wat achterin lag. Wat zorgde voor enige meters de verkeerde kant op. Gelukkig mochten we even de bak rondrijden en lukte het uiteindelijk toch nog om helemaal rond te komen.

Bij de eerste proef was het achterwaarts helaas toch weer een sterrenkijkende bezigheid en waren mijn voltes ook weer van soep (Volte is toch echt niet de hoek in rijden!). Van de middendraf waren ze ook niet echt gecharmeerd. Voor onze schouderbinnenwaarts hadden we daarentegen met mooie 7-ens.

In de tweede proef hadden we zo goed als een hele lijst met 6-en. No joke. 

Die 4 daar gelaten waar Cartu aansprong in galop waar dat niet hoefde en een -2 van mijn 10M halve grote volte links, die moest namelijk naar rechts. Bij deze proef stond verder ook niet zo veel bijgeschreven.

Uiteindelijk hadden wij 180 en 175 gereden.

Cartujano ~ M1+3

Hieronder de eerste proef van vandaag.