Wedstrijd debuut met Digital

Wij hadden onze tijd genomen… Maar het moment was daar. Digital en ik hadden vandaag onze eerste wedstrijd samen!

Gezien Cartujano en ik in onze laatste wedstrijd (nog in 2017) geen winst gereden hadden moesten wij in ons hoogst gemeenschappelijke klasse starten. Wat dus betekende dat wij L2 moesten.

Wij mochten in de middag in Barsingerhorn starten. Maaike ging ook met een van de jonkies van stal mee. Ik vond het erg fijn dat het nog het binnen seizoen is. Die 4 muren geven toch een beetje extra steun in plaats van kleine lage witte hekjes.

Ons doel voor vandaag was rust en ontspanning.

Tijdens het inrijden konden we goed de spanning laten afvloeien. In de ring zelf ging dat wat minder makkelijk. Digital keert er in zichzelf en sluit zich af. Dan reageert hij heel anders op de hulpen die gegeven worden. De ene keer reageert hij te fel en de andere keer krijg je helemaal geen reactie. Maar wat het is dat je krijgt, dat weet je nooit van te voren.

Wij waren samen goed voor 186.5 en 190 en twee eerste plaatsen van de zeven deelnemers.

 

Digital ~ L2 + 2

Hieronder kunnen jullie een proef van Digital en mij zien.