De volgende dag; ochtendwedstrijd

Olá!

Vanmorgen hadden Cartujano onze “vervolg” wedstrijd op dezelfde stal als gisteren. Zoals jullie misschien gelezen hadden, moesten wij nog 2 punten zien te rijden om naar de L2 over te gaan. Ik dacht dat gaat vast wel lukken. Maar met Cartujano weet je het nooit…

Vandaag was het wederom warm, wat dus betekende bye bye jasje!

De jury van vandaag was behoorlijk streng, maar rechtvaardig. Cartujano was overduidelijk minder actief als gisteren. Hij dacht vast ; weet je wel niet hoe warm het is.. crazy woman! Hierdoor ging de eerste proef ook niet echt fijn. Na de eerste proef heb ik nog een poging gedaan om hem wat actiever te krijgen. Dat lukte opzicht nog redelijk. Dat zag je dan ook terug in de punten.

De punten van vandaag waren 181 en 191. Dat betekend dat flappie en ik naar de L2 mogen!

 

~ L1 +10IMG_8011.jpg

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s