Dressuurdagen in Emmen dag 2

Dag 2 van bij de dressuurdagen bij het Hippisch Centrum Emmen.

Helaas was het vandaag nóg warmer dan gisteren. Pff ik had het wel even moeilijk.

Met inrijden heel weinig gedaan. De eerste proef ging niet zo denderend. Het leek wel alsof ik mijn doorzit ritme verloren was.Daardoor was het behoorlijk braaf en saai. Zoals Bruno zei (die was er ook bij); Watching paint dry.

De tweede proef was ik maar gaan lichtzijden. Voor mijn gevoel ging die wel echt beter dan de eerste. Voor mijn gevoel had ik echt vol gas gegeven voor de: enkele sprongen verruimen. Daar had ik alleen twee keer een 5 voor…

Voor beide proeven hadden wij 182.

Dat vond ik kwa gevoel dus niet echt kloppen, maar daar gaan wij niet over zeuren. Die 2 winst erbij is erg welkom.

Nu weer even een rust periode. Cartujano even een dagje vrij en kijken wat de schade  van twee wedstrijd dagen en een training bij Bruno zal zijn…

~ L1 +6

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s