Eerste L1 wedstrijd

Vandaag hadden Cartujano en ik onze eerste L1 wedstrijd. Juke was helemaal vanuit Heemstede naar Dalen gekomen. Wat een schat is het toch. We vertrokken te laat van stal waardoor mijn inrijden ook aardig wat ingekort werd. Daarbij had ik deze proef gisteren voor het eerst gereden én was ik super misselijk na mijn antibiotica pil van van de middag, gezien ik niet gegeten had. Uiteindelijk hebben Cartujano en ik er nog 2 winst uit kunnen rijden met 184 en 181.

IMG_7532.jpg

Wat met al deze omstandigheden toch wel knap was. Cartujano was super rustig. Dat was echt heel fijn.

~ L1 + 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s